Zásady ochrany osobních údajů

Správce osobních údajů:

Jaroslav Havlíček – AuTech.cz , se sídlem K Rotlevu 652, Jílové u Prahy, 254 01, IČ: 67274013.

Kontaktní údaje správce:

Email: info@autech.cz

Telefon: +420 739 440 105

Kontakt na pověřence pro ochranu osobních údajů:

Jaroslav Havlíček , havlicek@autech.cz.cz

Podmínky a poučení:

  • Prostřednictvím kontaktních, registračních a dalších webových formulářů budeme zpracovávat tyto osobní údaje: jméno, příjmení, telefonní číslo, email. V případě formuláře se žádostí o pracovní místo budeme zpracovávat ještě všechny osobní údaje uvedené v zaslaném životopise a informaci o vybrané pracovní pozici.
  • Tyto osobní údaje použijeme pouze pro účely zasílání obchodních sdělení (nabídek a newsletterů), k obchodní komunikaci a u žadatelů o zaměstnání k náborovému procesu. Osobní údaje budeme evidovat po dobu neurčitou.
  • Na svých webových stránkách budeme shromažďovat následující soubory cookies s níže uvedenými účely a maximální dobou zpracování:
TypNázevÚčelMaximální doba zpracování
Cookies třetích stranGoogle AnalyticsZískání statistických informací, opětovné cílení reklamy (retargeting)dle nastavení, resp. způsobu využití internetového prohlížeče
Cookies třetích stranGoogle Adwordsidentifikace v rámci reklamní sítě společnosti Google, opětovné cílení reklamy (retargeting)540 dnů
Cookies třetích stranGoogle Doubleclickidentifikace v rámci reklamní sítě společnosti Google, opětovné cílení reklamy (retargeting)540 dnů
Cookies třetích stranFacebookidentifikace v rámci reklamní sítě společnosti Facebook, opětovné cílení reklamy (retargeting)180 dnů
Cookies třetích stranAdformidentifikace v rámci reklamní sítě společnosti Adform, opětovné cílení reklamy (retargeting)90 dnů
Cookies třetích stranSeznam – Sklikidentifikace v rámci reklamní sítě společnosti Seznam, opětovné cílení reklamy (retargeting)540 dnů
  • Osobní údaje mohou být zpracovávány automatizovaně i manuálně.
  • Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem, mohou je však pro Správce zpracovávat i tito zpracovatelé:

Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
Sesbírané cookies soubory jsou následně zpracovány společností Google Inc. v souladu se Zásadami ochrany soukromí, dostupnými na https://www.google.com/intl/cs/policies/privacy/#nosharing.

Facebook Inc., sídlem 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA
Sesbírané cookies soubory jsou následně zpracovány společností Facebook Inc. v souladu se Zásadami ochrany soukromí, dostupnými na https://www.facebook.com/full_data_use_policy.

Adform A/S, sídlem Wildersgade 10B, sal. 1 DK-1408 Copenhagen K, Denmark.
Sesbírané cookies soubory jsou následně zpracovány společností Facebook Inc. v souladu se Zásadami ochrany soukromí, dostupnými na https://site.adform.com/privacy-policy-opt-out/

Seznam.cz, a.s., sídlem Radlická 3294/10, Praha 5, Smíchov, 15000
Sesbírané cookies soubory jsou následně zpracovány společností Seznam.cz v souladu se Zásadami ochrany soukromí, dostupnými na: https://napoveda.sklik.cz/pravidla/smluvni-podminky/#ochrana_spotrebitele a zde: https://www.seznam.cz/prohlizec/ochrana-soukromi

Mailchimp – The Rocket Science Group, LLC675 Ponce De Leon Ave NE Suite 5000 Atlanta, GA 30308 USA
Zásady práce s osobními údaji jsou dostupné zde: https://mailchimp.com/legal/privacy/

Watson marketing – IBM –  sídlem 1 New Orchard Road, Armonk, New York 10504-1722, United States
Zásady práce s osobními údaji jsou dostupné zde: https://www.ibm.com/privacy/details/cz/cs/

Osobní údaje mohou případně zpracovávat i další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.

  • Vaše data jsou v bezpečí, neboť pro jejich zpracování používáme aplikace renomovaných globálních společností. Data jsou uložena a zálohována převážně v cloudových úložištích globálních dodavatelů v regionu EU, případně dodavatelů, kteří splňují podmínky Data Privacy Shield – bližší informace o skupině těchto dodavatelů a ochraně dat naleznete zde: https://www.privacyshield.gov/. Uložená data jsou v cloudových úložištích zabezpečena šifrováním a v rámci naší společnosti jsou zavedena opatření pro ochranu osobních údajů.
  • Vezměte, prosíme, na vědomí, že dle stávající legislativy máte právo:
    • vzít souhlas kdykoliv zpět. V případě souborů cookies je možné toto provést změnou nastavení internetového prohlížeče. Webové stránky lze prohlížet a používat i v režimu, který neumožňuje sbírání souborů cookies, resp. údajů o chování návštěvníka webu. Běžné internetové prohlížeče umožňují nastavení práce se soubory cookies,
    • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
    • požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,
    • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
    • požadovat po nás výmaz vašich osobních údajů,
    • na přenositelnost osobních údajů,
    • v případě pochybností o zákonném zpracování osobních údajů se můžete obrátit na správce osobních údajů – společnost MarketUP s.r.o. nebo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.
  • Správce si vyhrazuje právo, jakkoliv a kdykoliv měnit a doplňovat tyto Podmínky a poučení o ochraně osobních dat v rámci platné legislativy. Aktuální stav bude vždy umístěn na těchto stránkách.